Ny video giver boost til sangerindens karriere
Foto: Saint Heron

Kwamie Liv udgivelse

Premiere: Talentfulde Kwamie Liv udgiver ny musikvideo

Dansk-zambianske Kwamie Liv har i dag premiere på musikvideoen til nummeret "Pleasure This Pain", hvor hun teamer op med den amerikanske rapper Angel Haze.

Kwamie Livs bløde stemme har på kort tid gjort hende til en anmelder-darling, og nu melder en ny video sig på banen i en karriere, der for alvor er ved at tage ordenligt fart. Den smukke sangerinde har i løbet af sommeren optrådt på festivaler som Trailerpark og Roskilde, lige som hun i samarbejde med ’Twin Peaks’-komponisten Angelo Badalamenti bidrog til musikken i filmen ’Guldkysten’.

LÆS OGSÅ: Dagens girl crush: Kwamie Liv

Ud over sit åbenlyse sangtalent, har Kwamie Liv tidligere gjort sig bemærket hos Eurowoman på grund af sin gode stil, og så har danskeren fået opmærksomhed i udlandet med en optræden i Paris og nu et internationalt samarbejde med den amerikanske rapper Angel Haze.

LÆS OGSÅ: 19-årig model fik nok: Branchen skal ikke kalde mig for tyk

Hvornår Kwamie Livs nye album kommer på gaden er endnu uvist, men det skulle ifølge rygterne være senere i år. Indtil da, kan du nyde Kwamie Livs nye musikvideo ”Pleasure This Pain”, som har premiere i dag.

LÆS OGSÅ: "Stresser det mig at være 29 år og single? Ja - ad helvedes til"

LÆS OGSÅ: 17 tegn på, at du er i et "forhold" med din bedste veninde

LÆS OGSÅ: Fie tabte sig 70 kilo: "Slank er ikke lig med lykkelig" 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur