L'Oreal
SPONSORERET indhold

Få skønhedstip fra L'Oréals pr-manager

L'Oréals 57-årige PR Manager har været i skønhedsbranchen det meste af sit liv og har udviklet en forkærlighed for de klassiske luksusmærker.

Af: Marie Brodersen Foto: Brita Fogsgaard
05. mar. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

1. Rosenhud
Til ansigtet bruger jeg serummet Visionnaire fra Lancôme, der efter min mening er det mest innovative og aktive serum på markedet p.t. Suppleret med dagcremen Absolue L'Extrait, der er baseret på stamceller fra roser, får min hud den absolut ultimative pleje.


1. Visionnaire, 30 ml, Lancôme, 555 kr.

2. Terapi tilkroppen

Til kroppen bruger jeg Biotherms skrubbegelé i brusebadet og supplerer med kropsolien i samme serie, som sprayes på huden lige efter badet. Begge dele er en dejlig sanselig og skønt duftende oplevelse, der gør huden blød og glat.


2. Oil Therapy Nourishing Exfoliating Gel, 200 ml, Biotherm, 235 kr.

LÆS OGSÅ: Se 3 anti-age øjencremer, som virker

3. Makeup der holder
Tre makeupfavoritter er den nytænkende Maestro Fusion Foundation fra Giorgio Armani, Yves Saint Laurents Touche Éclat, der giver ekstra udstråling til ansigtet og Helena Rubinsteins Lash Queen Sexy Blacks Mascara, som ganske enkelt er et must.


3. Maestro Fusion foundation, 50 ml, Giorgio Armani,
455 kr.

4. Saml på dufte
Dufte er noget, man skal samle på og glædes over at bruge og omgive sig med. Både flakonernes udseende og deres indhold kan være en slags mentalhygiejne, som man bliver i godt humør af. Jeg har mange favoritter som L.I.L.Y. fra Stella McCartney, La Vie est Belle fra Lancôme, Yves Saint Laurents nye Manifesto og Untitled l'Eau fra Maison Martin Margiela for blot at nævne et par stykker.


4. Untitled l'Eau, eau de toilette, 100 ml, Maison Martin Margiela, 610 kr.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Det gør min hud smuk

5. Pas på farven
Til håret bruger jeg Kiehl's Sunflower Color Preserving shampoo og balsam, som er fantastisk hårpleje til farvet og tørt hår.


5. Sunflower Color Preserving Shampoo, 250 ml, Kiehl's, 130 kr.

6. Tæm håret
Hvis jeg er i et varmt klima, eller vejret er fugtigt, bruger jeg en smule af Kiehl's Creative Cream Wax til at tæmme håret, så det ikke bliver "uldent".

6. Creative Cream Wax, Kiehl's, 155 kr.

7. Mit næste skønhedskøb
Det næste produkt, jeg skal investere i, er Helena Rubinsteins Prodigy Powercell Eye Patches, som er engangsmasker til øjnene.

7. Prodigy Powercell The SOS Eye Patch, 2 stk., Helena Rubinstein, 160 kr.

Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev, og hold dig opdateret på artikler, opskrifter og konkurrencer på hjemmesiden