Thailand
SPONSORERET indhold

Thailand: 5 skønne hoteller

Nyd alt det skønne ved Thailand i en hytte midt i regnskoven eller på et resort med ”egen” bounty-strand.

Af: Karin Gråbæk Foto: Michael Fjording
29. apr. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Oase for krop og sjæl
Her kommer man for at drikke gulerodsdrikke, faste, få tarmskylninger eller bare nyde alt det skønne ved Thailand på et usædvanligt resort, hvor naturen og arkitekturen er smeltet sammen. Restaurant og flere af de spændende huse er bygget direkte ind i klipperne. The Sanctuary ligger i en smuk østvendt bugt på Koh Pha Ngan, og stranden minder om et postkort fra Seychellerne. Men noget af de mest unikke er det særlige miks af gæster – fra amerikanske new age hippier til svenske børnefamilier.
Thesanctuarthailand.com

Bo midt i regnskoven
Det kan klart anbefales at tage væk fra kysten og bo i en af Our Jungle Houses’ 16 hytter oppe mellem regnskovens træer i nationalparken Khao Sok. Enkelte hytter, bl.a. Romance og Half Moon Tree House, har udsigt direkte over den betagende Sok flod. I området kan man også se verdens største blomst Rafflesia (bedst i december og januar) og komme på rigtig elefant jungle trekking, som er en noget anderledes oplevelse end turist-elefant-udflugterne ved Phuket.
Khaosokaccommodation.com

Den hemmelige
Hold jer væk, hvis store myrer på wc’et og enorme flyvende biller hen over aftensmaden afskrækker. For på en af Thailands mest uspolerede øer, Koh Ra, kan man opleve den luksus at bo i næsten pagt med naturen. Den 12 km lange ø er primært dækket af regnskov og er hjemsted for en idyllisk havsigøjner landsby og den skønne Koh Ra Ecolodge.
Kohraecolodge.com

Luksus på den glemte ø
Mellem Krabi og Koh Lanta ligger, hvad man kunne kalde den glemte ø Koh Jum. På en lang, meget fredelig strandstrækning kan man opleve luksus på den fede måde med god miljø-samvittighed. Nemlig ved at checke ind hos eksklusive Koh Jum Beach Villas, hvis private villaer også bliver lejet ud. Villaerne er indrettet i udsøgt, tropisk stil, og stedet drives efter principper om genbrug og mindst muligt spild og drives i samarbejde med lokale.

Kohjumbeachvillas.com 

SPONSERET: Søg flybilletter til Thailand på Rejsepriser.dk og få en billigere ferieLÆS OGSÅ: Calpe: Det ukendte, spanske paradis

Den helt øde
Det føles lidt som at få sin egen øde bounty-ø at komme til øen Koh Rayang. Omgivet af det krystalklare vand og under svajende kokospalmer ligger Rayang Island Resort, som har ni små træhytter mellem vandkanten og junglen. Bortset de dage, hvor man støder på dagsturister fra den nærliggende større ø Koh Mak, kan man opleve at være næsten alene på den smukke sandstrand.
Rayang-island.com

Få flere tip i den nye bog ”Strandhytter og luksus-resorts i Thailand” af Michael Fjording.
Strandhytter.dk 


LÆS OGSÅ: Lad op med yogaferie i Thailand