sponsoreret indhold
Weekendtur til Randers – her er seks ting, du skal opleve
SPONSORERET indhold

Weekendtur til Randers – her er seks ting, du skal opleve

Smuk natur, gode shoppemuligheder, kunst og klatrepark. Randers danner de perfekte rammer for en lille feriestund.

Foto: VisitRanders. Artiklen er sponsoreret af: Cold Hand Winery, Fam. Friis, Galleri Randers, Hotel Randers, Klatreparken Randers & Randers Storcenter
01. apr. 2019 | Livsstil

Ved Gudenåen og Randers Fjord i Østjylland ligger Randers omgivet af smuk natur.

Den østjyske by byder på masser af kulturelle oplevelser for både store og små, lækre restauranter og gode shoppesteder, og byen er et oplagt valg, hvis du skal med familien, veninderne eller kæresten på en lille miniferie.

Her guider vi dig til, hvor du skal bo, hvor du skal spise, og hvad du skal opleve, når du besøger Randers. 

Klatreparken Randers – på eventyr i trætoppene
klatreparken.jpgKlatreparken Randers byder på timevis af sjove, vilde og udfordrende aktiviteter i skønne naturomgivelser.

Parken er et oplagt udflugtsmål til en aktiv dag sammen med familie, venner eller kollegaer.

Du får grundig instruktion fra personalet, inden du bliver sluppet løs i trætoppene. Parken har fem baner med over 80 aktiviteter i 1-20 meters højde, 15 svævebaner og fritfaldshop fra 13 meter. 

Der er fri adgang til at benytte madpakkehuset, bålpladsen og legepladsen, ligesom der er fri adgang for dem, som ønsker at følge de klatrende fra jorden. 

Klatreparken Randers holder åbnet fra påsken til og med efterårsferien 2019.

Randers Storcenter – den bedste shoppedestination til venindehyggen
randersstorcenter.jpgEn shoppetur med inspiration til den nyeste mode, gode spisesteder, højt til loftet og plads til både venindehyggen og barnevognen ligger bare en kort køretur fra Århus, Grenå, Silkeborg og Randers.

I Randers Storcenter finder du alt under ét tag og i ét plan med 58 butikker til hele familien, spisesteder og et helt nyt Bilka Hypermarked. Med 1800 gratis p-pladser er det altid nemt at komme tæt på en indgang.

I shoppingcentret kan du desuden booke en personlig stylist, som guider dig og veninderne til den perfekte styling og forkælelse.

Cold Hand Winery – dansk vineri med frugtvin i verdensklasse
coldhand.jpgOmgivet af en æbleplantage og dansk idyl ligger vineriet Cold Hand Winery. Her produceres frugtvin i verdensklasse af de bedste danske frugter og bær. Vinene serveres på toprestauranter i Danmark og i udlandet, og hvert år belønnes de med medaljer både nationalt og internationalt. Vineriet er et passioneret værksted, og i årenes løb har æblevine fået følgeskab af boblende rabarber, pærevin, brombærvin og andre lækre frugtvine. 

Cold Hand Winerys vine skal opleves - og det skal vineriet også. Med åbne arme og smittende begejstring tager vineriet imod oplevelseslystne gæster i butikken eller til vinarrangementer, hvor smag og fortælling går hånd i hånd. Oplev for eksempel en vinsmagning med godt til ganen, rundvisning, hygge og måske lidt vinshopping i butikken. En anbefalelsesværdig oplevelse.

GALLERI- randers – et spændende univers af indtryk
galleriranders.jpgI hjertet af Randers City ligger GALLERI-randers der er et besøg værd.

Gå på opdagelse i de gamle fredede bygninger, og kig på masser af billedkunst. Kunstneren bag er Randers-fødte Hanne Koch, der har været selvstændigkunstner i over 15 år.

Bliv i godt humør over hendes glade, abstrakte, farverige KOCH-AMOK malerier, som er lavet med forskellige lag og er grove i overfladen.

Kom og se fotos, og få historien, når Hanne fortæller om velgørenhedsarbejde med kendte – lige fra Caroline Wozniacki til Sanne Salomonsen.

Sidste nyt er et sammenarbejde med norden living, der i første omgang er faldet for hendes små, unikke hjertemalerier. 

Hotel Randers – en sjælden oase i en kategori for sig
 
hotelranders.jpgHotel Randers er et af landets ældste provinshoteller fra 1856. Det er centralt beliggende i hjertet
af byen og har 84 værelser. En oase med plads til nydelse, ro og fordybelse.

Hotellet er senest renoveret i 2016 med stor respekt for historien og den særlige atmosfære.

Tag på udsøgt weekendophold, og lad personalet kredse om jer, mens I slapper af og nyder tiden sammen.

Besøg Randers Regnskov, Memphis Mansion eller gå på opdagelse i byens charmerende gader og stræder. 

Gourmet og god stemning – spis og overnat på Fru Larsen
famfriis.jpgMidt i smukke Midtjylland venter Fru Larsen med de skønneste gourmetoplevelser i en charmerende restaurant med knitrende ild i pejsen og en dejlig, afslappet atmosfære.

Her kan du forvente noget særligt: Årstidens aktuelle, lokale råvarer tilberedt med respekt, nænsomhed og kant. Menuerne er en kombination af det klassiske og det nytænkende køkken - altid sammensat af Årets Kok 2010, Tommy Friis. 

Besøg Fru Larsen til en let frokost eller aftenmenu, drik en god kop kaffe i havestuen, eller nyd et gourmetophold med en sæsonaktuel gourmetmenu, overnatning og en skøn hjemmelavet morgenmad.

Fru Larsen modtog Den Danske Spiseguides ærespris Årets Bo&Spis i 2015.