Løbevogn til træning
Døjer du også med at få din postgravide krop tilbage i form? Her er en workout, du kan lave på farten. Foto: Colourbox

Løbevogn til træning

5 øvelser: Workout med din løbevogn

Kniber det med træningen, efter du er blevet mor? Så workout med din barne-, klap- eller løbevogn! Her er det overskuelige træningsprogram, der får dig tilbage i form.

Som nybagt mor kan det være svært at komme tilbage i form efter graviditet og fødsel. For manglende nattesøvn, hyppige amninger og i det hele taget det at tage sig af baby stikker ofte en kæp i hjulet på turen til fitnesscentret eller endda bare regelmæssige mavebøjnings-sessioner på stuegulvet.

Men hvorfor ikke få din daglige dosis træning, når du alligevel triller rundt med baby i barnevognen?

Her er et program, som den personlige træner og mor Lisa Druxman udviklede til nybagte mødre i San Diego, og som nu følges af kvinder i hele USA.

LÆS OGSÅ: Spis dig til en flot figur

– Vores tid er så sparsom i forhold til både at træne og være sammen med vores børn – hvis du kan kombinere de to ting, er det SÅ meget bedre, siger træneren til Parenting.com.

Det skal du huske til workouten

Hvis du har en løbevogn, er det super-duper, men en almindelig barnevogn/klapvogn kan også du. Derudover skal du blot huske vand og en yogamåtte til maveøvelser (og hat og solcreme til dig og din baby, hvis solen skinner).

Nu er du klar til træningen!

LÆS OGSÅ: Motion: Sådan får du mor-kroppen i topform

LÆS OGSÅ: Komplet motionsprogram til mor!

LÆS OGSÅ: Vi tester klapvogne

Kilder: Parenting.com og Fit4mom.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Motion for gravide, Shopping og Baby