Abdel Aziz Mahmoud

Foto: Janus Nielsen / HER&NU Abdel Aziz Mahmoud og hans mand, Andreas Gylling Æbleø, er blevet forældre for første gang. Med bare ét enkelt minut at løbe på, nåede lille Ava at komme til verden på sin terminsdag.

Abdel Aziz Mahmoud deler glædelig nyhed: ”Nu giver alt lidt mere mening”

To er blevet til fire. Tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud er blevet far til en lille datter.

Lykken har fået vokseværk hjemme hos tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud og hans mand, Andreas Gylling Æbleø.

De er nemlig blevet forældre til deres første barn; en lille datter, som kom til verden torsdag. Det fortæller de stolte fædre på deres Instagram-profiler.

”Torsdag kom en bette pige til verden så bedårende, at hun fortjener hele tre forældre for evigt,” skriver Abdel til et billede, der viser tre hænder, som hviler på en lille, svøbt baby.

Den nye verdensborger, som har fået navnet Ava, kan nemlig ikke kun bryste sig af to fædre – hun får hele tre forældre, og i Andreas Gylling Æbleøs opslag løfter han lidt af sløret for, hvem den lille piges mor er:

”Ava sover, sutter og skider som en drøm, ikke mindst på grund af sin kæmpe helt af en mor Anne,” skriver han under et billede af Ava, der får et håndkys af sin far.

LÆS OGSÅ: Top 100: Her er de mest populære navne

Med bare et minuts margen nåede Ava at ankomme lige til sin terminsdato, og at dømme ud fra hendes fædres opslag, har det været en lykkelig start på familielivet.

”Det største ved at få et barn er selvfølgelig barnet. På en virkelig stærk andenplads er imidlertid at se sine elskede med barnet,” skriver Andreas Gylling Æbelø og tilføjer, at de nybagte forældre nu glæder sig til livet som regnbuefamilie.

”Nu giver alt lidt mere mening. Også de sidste måneders far-jokes,” skriver Abdel Aziz Mahmoud.

ALT.dk har talt med tv-værten. Han har ikke flere kommentarer på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis i babylykke: ”Og lige med et blev verden en helt anden”

Se, hvad vi ellers skriver om: Far, Kendte, Fødsel og Baby

610x200_woordy_knap2.jpeg