sponsoreret indhold
motorikmagi
SPONSORERET indhold

Nyt bObles-produkt: Hjælp din babys motorik på vej

Sådan bliver det nemt og sjovt at lege mere motorik ind i din og din babys hverdag.

Foto: PR
05. mar. 2018 | Børn | Vores Børn

Bobles og Vores Børn har sammen udviklet et nyt koncept, der gør det nemt og sjovt at lege mere motorik ind i din og din babys hverdag. MotorikMagi hedder det.

Her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan du giver din baby et sansebad. Blive klogere på, hvordan du gør babyen klar til at spise selv med sansemotoriske øvelser. Og lære, hvordan I gør tiden på puslebordet til en hyggelig motoriksession.

LÆS OGSÅ: Dårlig motorik hos børn: Ekspert er rystet over udviklingen

MotorikMagi til din baby har fokus på tre grundlæggende elementer i din babys motoriske udvikling; nærvær, nysgerrighed og sansestimuli, og består af en terning og et sæt inspirationskort. MotorikMagi-terningen repræsenterer de tre elementer med spejle, forskellige mønstre og materialer på siderne. På kortene kan du læse mere om, hvordan I leger mere motorik ind i hverdagen – uden at det tager ekstra tid.

Svært at finde tiden

En undersøgelse foretaget af Vores Børn og bObles viser nemlig, at mange forældre synes, det er svært at få motorikken ind i hverdagen. En tredjedel af de adspurgte forældre svarede, at det er svært at finde tiden. Mens hele to ud af tre i samme undersøgelse svarede, at de mangler idéer til at få fysiske aktiviteter ind i hverdagen.

- Når jeg bare ser på børn i al almindelighed, så oplever jeg, at forældre er lidt udfordrede, siger børnefysioterapeut Louise Hærvig til Vores Børn.
Det er en udfordring at finde tid, ro og nærvær til at have fokus på vores børns motoriske udvikling.

LÆS OGSÅ: Vi tester: 6 aktivitetstæpper til din baby

- Der er noget i samfundet, der tager vores tid og vores opmærksomhed, der måske burde ligge på vores unger i stedet, fortæller hun og fortsætter:

- Alle handlinger, du har med dit barn, giver et bonusprodukt i sidst ende, så hvis du ikke har så mange handlinger, hvis du ikke er så nærværende og nysgerrig, eller f.eks. ikke får lagt din baby på maven, så betyder det faktisk, når børnene bliver to, tre, fire år, at de er udfordrede på nogle af de motoriske kompetencer.

Og netop de motoriske kompetencer er vigtige, når dit barn skal lære nye ting i børnehaven og skolen, ligesom motorikken også er vigtigt, når dit barn skal være med i legen på legepladsen.

En lille indsats – stor forskel

Heldigvis behøver det ikke at være svært at ændre på. En cykeltur med benene, når babyen alligevel ligger på puslebordet med bar numse eller et nyt krydderi i dagens skemad kan være nogle af de små tiltag, der gør forskellen - og det er det, der er ønsket med MotorikMagi. Du kan læse mere om MotorikMagi på MotorikMagi.dk, hvor du også kan købe både terningen og inspirationskortene. Priserne er hhv. 299,- kr. og 199,- kr.