Ville du gøre det igen?
Foto: Getty Images De fleste kvinder elsker at tale om deres fødsler - eller i hvert fald at høre om andres. Lyt med i Vores Børns nye podcastserie.

Ville du gøre det igen?

Vores Børn lancerer ny podcast: 10 kvinder - 10 ærlige fødselsberetninger

De kan være dramatiske, hurtige, smukke, langvarige, voldsomme... Uanset hvad, så er én ting er sikkert: En fødsel er en ubeskrivelig oplevelse. I den nye Vores Børn podcastserie 'Ville du gøre det igen', kan du høre 10 vidt forskellige fødselsberetninger.

Spørg en kvinde, der har født, om hun har lyst til at fortælle om sin oplevelse, og mon ikke, hun gerne vil det? Vores fødselsberetninger er nemlig for mange for alvor starten på den omvæltning, livet som mor kan være. Noget, mange af os gerne vil bearbejde ved at dele med hinanden – og noget, som vi måske også har brug for at dele for at spejle os i hinandens oplevelser. Måske har nogen oplevet det samme som dig?

Vores Børn lancerer nu podcastserien ’Ville du gøre det igen?’ Her kan du over ti afsnit møde ti forskellige kvinder, som deler deres personlige fødselsberetning. Det er en serie for dig, der står over for en fødsel, dig der lige har født, dig der gerne vil forstå din partner lidt bedre, eller dig, der stadig har brug for at bearbejde din oplevelse. Og så er den spækket med rørende, livsbekræftende fortællinger om et stort, stort øjeblik.

Der kommer et nyt afsnit hver uge, og du kan allerede finde første afsnit her

logo.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Fødsel, Fødselsberetning og Mor