Børneværelse
SPONSORERET indhold

Børneværelse: Her bor fars drenge

Alvin på fire og Villum på to år deler et stort værelse, der er indrettet til leg med en blanding af loppefund, dansk design og far Runes gode gamle legesager.

Af:: Styling Quinee Balsov, Vores Børn, januar 2015
15. jan. 2015 | Bolig | Vores Børn

I en gammel villa I Helsingør holder de to brødre Villum og Alvin på to og fire år til. Drengenes deleværelse på 20 kvadratmeter har masser af gulvplads, hvor de kan tumle, og bænken er placeret ved vinduet, så der er godt lys at læse ved. Bogkasserne på væggen er fra Ferm Living.

Drengens far Rune har valgt at indrette sig i en nostalgisk blanding af gammelt og nyt, og for eksempel er sengen er fyldt med puder fra Ferm Living, Soft Gallery, Fine Little Day og Mimi’lou. Lampen i loftet har hængt i stuen hos drengenes oldemor, men giver nu stemning til børnenes værelse.

Ungerne har masser af gedigent trælegetøj. Det har en lang levetid og kan gå i arv, så det kan tit betale sig at investere i en pæn trægarage i god kvalitet. Det bliver faktisk kun pænere af at blive slidt.

Den blå slagbænk, der er med til at give stemning i børneværelset, er et arvestykke og fungerer helt perfekt til opbevaring af drengenes legetøj. Et stort rod af legeting kan ingen børn overskue. Alvin og Villum har desuden mange af de fine ting stående fremme, så de kommer i tanke om at lege med dem.

Herunder kan du se flere billeder fra drengenes værelse. I galleriet til venstre er der inspiration til, hvordan du selv kan skabe stilen.

Det lille skrivebord og stolen er fra Nuar.dk. De grønne elefanter og kuglerammen er fra mor Sarahs barndomshjem. Foto: Camilla Stephan

Bordpladen på børnebordet er malet med tavlelak, så der kan tegnes med kridt på den. En nem løsning, der sætter gang i små kreative fingre.Skabet fra Ikea er pyntet med wallstickers for at bryde den hvide flade. Fordelen ved wallstickers er, at de er lette at udskifte, hvis man trænger til noget nyt. 

Tip: Du kan let friske et billigt Ikeaskab op med fine greb – disse er fra Anne Black. Foto: Camilla Stephan

Ovenpå skabet står to store hoveder fra Lego købt i Roomstore.dk. Den blå trådstol er en gave købt i Sverige, og den bliver flittigt brugt til afslapning.

Den sjove udgave af babusjkadukker er fra Mimi’s Circus. Billedet med soldaten er fra Søstrene Grene.  Træhunden er fra Hans Bølling, og sjove pyntesager såsom robotten kan desuden fås hos designdelicatessen.dk. Foto: Camilla Stephan

Der er skiftende udstilling på drengens værelse. Lampen på kommoden er fra Sebra, og den lille sættekasse er købt på Trendsales. dk. Den bruges til både nye og gamle pynteting, og udstillingen skifter tit.

LÆS OGSÅ: Børneværelse: 7 skæve ideer

LÆS OGSÅ: Børneværelse: Plads til leg

LÆS OGSÅ: Børneværelse: Pastelfarver og pyntenips