-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

5 minutters-salat
Når det skal gå (rigtigt) hurtigt, men stadig være sundt.
4
Ingredienser
- 100 g blandede salater eller færdigblanding af hvidkåls/gulerodmiks.
- 350 g grøntsager, f.eks. cherrytomater, agurk og peberfrugt
- 1 bakke blåbær
- 4 dåser tun i vand
- 1 pakke lufttørret skinke
- 100 g afskallede mandler
- 3 spsk pesto, f.eks. Løgismoses
- salt og peber
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft.
Sådan gør du
- 1. Snit grøntsagerne i mindre stykker, og bland dem med blåbær. Tilsæt tun.
- 2. Steg skinken på en tør pande i 1 min på hver side. Lad den køle af på et stykke køkkenrulle.
- 3. Bland pesto, salt og peber, olivenolie og citronsaft.
- 4. Hæld det over salaten, drys med mandler, og kom sprødstegt skinke på toppen.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på hjemmet.dk: Italiensk inspireret weekendmenu