-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Æggekage med røget fisk
Æggekage er skøn sommermad på den nemme måde – her serveres æggekagen med røget makrel. Røget sild, ål, laks eller hellefisk kan også bruges.
2-3 personer
Ingredienser
- Æggekage med røget fisk
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 12-15 min.
- 6 æg
- 1-2 spsk flødeost
- 1 bdt dild
- salt og peber
- 300 g kogte kartofler (tern eller skiver)
- 100 g grønne ærter
- 1 spsk olie eller smør
- 1 røget makrel
- Tilbehør:
- groft brød
- Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt og peber. Vend kartofler og ærter i. Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på. Bag æggekagen ved middelvarme ca. 12 min.
- Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordél fiskestykkerne over æggekagen og pynt evt. med dild.
- Servér straks med groft brød.