-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Bagels med laks og peberrodscreme
(4 stk.)
Ingredienser
- 200 g varmrøget laks
- 4 bagels
- 8 sprøde salatblade
- 8 radiser
- evt. 1 håndfuld basilikumblade
- Peberrodscreme:
- 2 spsk. mayonnaise
- 100 g cremefraiche 9 %
- 1 spsk. fintrevet peberrod
- ½-1 tsk. sukker
- salt og peber
- Rør alle ingredienserne til peberrodscremen sammen i en skål. Juster peberrodsmængden efter smag og behag, og smag den til med sukker, salt og peber.
- Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og flæk de 4 bagels.
- Fordel peberrodscreme og laks mellem brødene sammen med salatblade, radiser og evt. basilikum.