-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bagt sej
Let og lækker sej med tomat og mynte-gremolata. Kan serveres som både forret og hovedret.
1
Ingredienser
- 5 tomater
- ½ bundt persille
- 1 fed hvidløg
- 150 g sej
- 1 tsk oregano
- Havsalt
- Peber
- 1 tsk olivenolie
- Mynte-gremolata:
- 1 bundt mynte
- 2 fed hvidløg
- Skal og saft af 1 citron
Sådan gør du
- Skær tomaterne i skiver. Smør et ovnfast fad med lidt olie, og læg halvdelen af tomatskiverne i bunden. Hak persille og hvidløg fint, og drys halvdelen over tomaterne.
- Læg fisken oven på tomaterne, og drys med salt og peber. Dæk fisken med resten af tomatskiverne, persilleblanding, lidt oregano samt salt og peber.
- Hæld rigeligt med god olivenolie ved fisken. Varm ovnen op til 230 grader, og bag fisken i 25-30 minutter.
- Lav mynte-gremolataen, mens fisken tilberedes. Hak mynte og hvidløg fint sammen.
- Dryp citronsaft over, og fordel den revne citronskal over. Servér fisken med bagte tomater og mynte-gremolataen.
PRØV OGSÅ: Osso buco med gremolata
PRØV OGSÅ: Bagt fisk med hvidvinssauce og grønt
PRØV OGSÅ: Ovnbagt fisk med tomater og fennikel