Bagt torsk på porrer
Skøn torsk lagt på et fad af porrer og grønsager med couscous som tilbehør.
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:39 %
- Kulhydrat:41 %
Bagt torsk på porrer til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 4 stykker torskefilet a 200 g
- salt, peber
- citronskal
- rosmarin.
- 1 bdt snittede porrer
- 2 spsk olivenolie
- 25 g velafdryppede kapers
- 35 g små sorte oliven
- 50 g semidried tomat.
- 2 dl fuldkorns couscous
- 1¾ dl kogende vand
- 1 dl hakket persille.
Sådan laver du bagt torsk på porrer
- 1. Drys fisken med salt, peber, citronskal og rosmarin.
- 2. Bland de snittede porrer med olie, kapers, oliven og tomat samt salt og peber og læg dem i et jævnt lag i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
- 3. Læg fiskestykkerne ovenpå og sæt det hele i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til fisken er fast og grøntsagerne møre.
- 4. Hæld kogende vand over couscoussen, dæk skålen med plastfilm og lad det hele trække 5 minutter.
- 5. Rør couscoussen løs med en gaffel, smag til med salt og peber, evt. persille eller andre krydderurter og servér den til fisk og grøntsager.