-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Blomkål med yoghurt og dildolie
Skøn og enkel måde at servere blomkål på. Når du spiser denne ret, er du slet ikke i tvivl om at det er sommer. Perfekt som tilbehør til fisk eller grillet kød.
Ingredienser
- Tilbehør til 2-4 personer
- 1 blomkål
- kogende vand
- 2-3 spsk salt
- Dildolie:
- 1 bundt dild (1-2 store håndfulde)
- 2 dl olivenolie
- salt og peber
- 1 spsk citronsaft
- Yoghurt:
- 4-5 spsk tyk yoghurt (f.eks. græsk eller drænet)1 tsk citronskal (øko), fintrevet
- lidt salt
- Drys:
- lidt chiliflager
- peber
Sådan laver du blomkål med yoghurt og dildolie
- Del blomkålen i mundrette buketter, og damp dem i kogende vand tilsat rigeligt salt. Den skal have 1-3 min, alt efter størrelse, men det vigtigt, at den stadig har bid. Dræn vandet fra blomkålen, og lad den dryppe godt af. (Skyl den i koldt vand, hvis den er lige ved at få for meget).
- Pluk imens de groveste stilke af dilden, det behøver ikke være fint. Blend dild med olivenolie, og krydr med salt, peber og citron. Det er nemmeste er at bruge en minihakker eller en blender.
- Sigt olien.
- Rør yoghurten med citronskal og salt. Anret den varme blomkål på et fad, og top med yoghurt, lidt dildolie, chiliflager, og krydr med peber.