-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Brændende kærlighed
De halve stegte løg er en mindre fed variation af almindelige stegte løg.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Koge-/stegetid: ca. 30 min.
- 8-12 skiver bacon
- lidt timian
- 4-6 små løg
- 1 kg melede kartofler
- ca. 2 dl mælk
- evt. lidt kogevand
- 3 forårsløg
- salt og peber
- Drys: persille
- Skær bacon i strimler, og rist dem sprøde på en stegepande i ca. 5 min. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Drys timianblade i panden. Læg pillede, halverede løg med snitfladen nedad, og steg dem møre under låg ved jævn varme i ca. 5 min.
- Skræl kartoflerne, skær dem igennem på tværs, og kog dem møre i lidt vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med mælk og evt. kogevand.
- Hak skyllede forårsløg fint, og rør dem i mosen sammen med salt og peber. Drys med persille.