-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Ceviche
Denne udgave af Ceviche er frisk og lækker, både med muslinger og hvid fisk.
1
Ingredienser
- 150 g hvidfisk
- 50 g kammuslinger
- Dressing:
- 1 rød chili
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- saft af 1 citron
- saft af 1 limefrugt
- Topping:
- 2 tomater
- ½ agurk
- 1 forårsløg
- havsalt
- peber
- 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
- Skær fisken i skiver på cirka 1 cm, og læg dem i et fad. Skær kammuslingerne i to, og bland med fisken. Snit chili, rødløg og hvidløg fint. Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.
- Lad den marinere minimum to timer og helst natten over i køleskabet. Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakket koriander.
- Fordel det over fisken, og servér.
PRØV OGSÅ: Luksussalat med varmrøget laks
PRØV OGSÅ: Overdådig kålsalat med sorte ris og laks