-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Clafoutis med hindbær
En klassisk, fransk dessert, som kan laves på ingen tid! Smager også godt dagen efter, hvis der skulle være en rest.
9
Ingredienser
- 600 g friske hindbær
- 40 g smør og lidt til at smøre formen med
- 100 g hvedemel
- 60 g sukker
- ¼ tsk salt
- 1 vaniljestang
- 4 æg
- 2 dl sødmælk
- rørsukker til strø over.
Sådan laver du clafoutis:
- Skyl hindbærrene forsigtigt. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Bland mel, sukker, salt og vanilje i en skål. Slå æggene ud i blandingen og rør dem i et ad gangen sammen med mælken. Tilføj til sidst det smeltede smør. Lidt lige som at lave pandekagedej.
- Smør et ildfast fad godt med smør. Fordel hindbærrene i fadet og hæld dejen udover.
- Bag kagen på 210 grader 10 min, skru ned til 180 grader, og bag videre i ca. 20 min.
- Servér kagen lun eller kold. Strø rørsukker over, inden kagen serveres.
- Prøv også hindbær-syllabub med sprøde timiankiks