-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Cremefraiche-sild
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 3-4 marinerede sildefileter
- 2 dl cremefraiche, 18%
- 1 løg, finthakket
- 1 æble, i meget små tern
- 1 lille bundt purløg, fintklippet
- salt og peber
- Skær silden i snitter og anret dem på et serveringsfad.
- Bland løg, æbleterninger og halvdelen af det fintklippede purløg.
- Bland det i cremefraichen.
- Krydr med salt og peber.
- Fordel det på sildene.
- Drys resten af purløget over.