-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Crostini med tomatsalsa eller blomkål
Crostine er små skriver ristet brød. De kan laveshelt enkelt med lidthvidløg og en god olie,men kan også serveresmed fyld. Crostini ervelegnet som en hurtigog velsmagende forret.
(4 stk.)
Ingredienser
- 4 skiver ristet brød (f.eks. flutes)
- 3 mellemstore, modne tomater (grofthakkede)
- 2 hvidløgsfed (finthakkede)
- 2 spsk basilikum (fintpillet)
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- Til blomkålsvarianten:
- 250 g blomkålsbuketter (små)
- 2 spsk rosiner
- 2 spsk pinjekerner
- 1-2 spsk olivenolie
- Bland de hakkede tomatermed hvidløg, basilikumog olie. Smag tilmed salt og peber. Komdet først på brødenelige før servering.
- Blomkålsversionen:
- Kog blomkålsbuketternemøre i letsaltetvand, men så de stadighar sprødhed (ca. 2min.) Hak dem fint medrosiner og pinjekerner.Bland olien i og fordélblandingen på ristedesmåbrød.