-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Flanksteaks med fritter og hvidløgsdip
Gør hverdagsmaden lidt festligere.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege-/bagetid: 50 min.
- 1 okseflanksteak (gerne fra kødkvæg)
- 1 spsk. rosmarin (eller timian)
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- Fritter:
- 1 kg kartofler
- 2-3 spsk. olivenolie
- salt
- Hvidløgsdip:
- 2 dl cremefraiche (6%)
- 1 dl mayonnaise
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. dild
- Tilbehør:
- gnavegrønt (f.eks. bladselleri, agurk og gulerødder)
- Krydr kødet med finthakket rosmarin, salt og peber.
- Brun kødet i olie på en pande. Steg det herefter i ca. 10 min. ved jævn til svag varme. Vend kø-det flere gange under stegningen.
- Fritter: Skræl kartoflerne, og skær dem til lidt tykke fritter. Bland dem med olie og salt.
- Fordél dem på bagepapir på en bageplade.
- Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
- Dip: Rør cremefraiche, mayonnaise, presset hvidløg og hakket dild sammen til en dip.
- Skær kødet i tynde skiver, og servér med kartofler, dip og gnavegrønt.