-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Forloren and
Forloren and er mørbrad fyldt med svesker og æbler og passer fint til to. Måske er der også lidt til frokosten 1. juledag.
(2 pers.)
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 20 min.
- Stegetid: ca. 20 min.
- Fryse-egnet
- 1 lille mørbrad (ca. 450 g)
- salt og peber
- 1 æble (i tynde både)
- 8-10 svesker (uden sten)
- 2 spsk smør
- 2 dl bouillon eller vand
- jævning
- Befri mørbraden for sener og hinder og flæk den næsten heltigennem på langs. Drys den med salt og peber.
- Fordel æbler og svesker på mørbraden og fold kødsiderne omkring. Bind med kødsnor. Brun mørbraden på alle sider i smørret i en gryde.
- Hæld 1 dl af væden ved. Lad mørbraden snurre 10 min., vend den og lad den snurre endnu 10 min. Tag den op og tilsæt resten af bouillonen. Bring i kog og jævn skyen til sovs.
- Skær mørbraden i skiver og servér den med sovs, (brunede) kartofler og rødkål.