-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Grillet ørred med kartoffelsalat
Her har vi brugt ørred, men retten smager også godt med makrel.
GRILLET ØRRED MED KARTOFFELSALAT
Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)
1-2 ørreder, afhængig af størrelse
smeltet smør
600 g små nye kartofler
200 g blomkål
500 g ærter i bælg
1 agurk
1 bundt radiser
1 lille bundt purløg
1 bakke karse
ærtespirer til pynt
Mormordressing:
1 dl piskefløde
saft af ½ citron
2 tsk. sukker
peber
1. Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl, før de halveres.
2. Del blomkål i små buketter. Bælg ærterne. Skær agurken i små tern. Skær radiserne i skiver.
3. Vend kartofler med blomkål, ærter, agurk, radiser, klippet purløg og karse.
4. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp over kartoffelsalaten. Pynt med ærtespirer.
5. Rens fiskene, og skær tre snit på hver side. Pensl fiskene med lidt smør både indeni og på overfladen.
6. Kom fiskene i et fad eller en foliebakke, som tåler at komme på grillen. Grill fiskene i ca. 15 min., til kødet falder fra benet. Er fisken stor, grilles den lidt længere tid. Server med kartoffelsalat.
TIP
Du kan grille fire små makreller i stedet for to ørreder.
►SE OGSÅ: Skindstegt kulmule og fennikelsalat
►SE OGSÅ: 2 sommerfavoritter med fisk
►SE OGSÅ: Lav lækre sommersalater med fisk