-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Grønkål med sort quinoa og solsikkekerner
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g vasket grønkål – fintsnittet
- 100 g sort quinoa – kogt som anvist på posen
- 1 håndfuld solskinskerner
- 1 håndfuld rosiner.
- Dressing:
- 4 spsk klodpresset olivenolie
- 2 spsk æbleedikke
- saft af ½ citron
- havsalt.
Sådan gør du
- Kog quinoaen og afkøl.
- Kålen kan være strid at snitte i, så hvis du har en elektrisk hakker eller foodprocesor letter det arbejdet. Når quinoaen er afkølet, blander du alle ingredienserne sammen og hælder dressingen over. Salaten har godt af at stå og trække.