-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Indbagt mørbrad med tomatpesto
Du kan gøre retten ovnklar tidligt samme dag og senere servere den friskbagt uden synderligt køkkenarbejde. Giv salat og f.eks. råstegte kartofler som tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: 25 min.
- 2 svinemørbrad
- salt og peber
- smør/olie (til stegning)
- Pesto:
- 100 g semidried tomater
- 1 madæble
- 1 potte basilikum
- 100 g flødeost
- 4 plader butterdej
- æggehvide (til pensling)
- Tilbehør:
- salat og råstegte kartofler
- Gør kødet i stand, skær de tynde ender af, og gem dem til et andet formål. Brun kødet på alle sider, og køl det helt af.
- Pesto:Blend tomaterne med skrællet æble, basilikum og flødeost.
- Læg 2 optøede dejplader oven på hinanden, og rul dem ud, så dejen passer til 1 mørbrads stør-relse. Smør kødet med pesto, pak dejen godt sammen omkring mørbraden, og fortsæt på samme måde med den anden mørbrad.
- Pensl med sammenpisket æg, og bag mørbraderne ved 210 grader i ca. 25 min. Servér med frisk salat og råstegte kartofler.