-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Gedeost med valnødde-sirup
Tid til ost hvor brødet er skiftet ud med julesalat.
6
Ingredienser
- 2 dl rørsukker
- 1/2 dl vand
- saft og skal af 2 appelsiner
- 100 g valnødder
- 2 hoveder julesalat
- 100 g tør gedeost
Sådan laver du gedeost med valnødde-sirup
- Kom alt op i en gryde og bring det i kog. Kog i 10 min og køl af. Lav gerne valnødderne nogle dage i forvejen.
- Skær bunden af salaterne og kassér de yderste, bitre blade. Skær osten i klodser og anret i salatblade med valnødder og sirup på toppen.
- Se også opskrift på Langtidsstegt kalveculotte med mos og rødbeder.