-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kikærtesalat med blomkål
En frisk salat, der fungerer som både hovedret og tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Af Pernille Skødt
- 1 blomkål
- 1 rødløg
- ½ bundt persille
- ½ bundt basilikum
- 1 bakke cherrytomater
- 100 g feta
- ca. 300 g kogte kikærter
- oliveolie til stegning
- 1-1½ tsk karry
- salt og peber
- ½ citron, saft heraf
- Tilbehør:
- brød og evt. en salat mere
- Del blomkål i små buketter. Pil og hak rødløg fint. Hak krydderurter groft. Halver cherry-tomater. Del feta i små stykker.
- Opvarm en pande, og steg kikærter og løg ved stille varme, til de bliver let gyldne. Krydr med karry, salt og peber. Tag kikærterne af panden. Opvarm igen, og steg blomkålen let mør, og vend den efterfølgende med kikærter, halve tomater, krydderurter, salt, peber og citronsaft.
- Server lun kikærtesalat med blomkål – drys med små stykker feta, og server med brød til og eventuelt en grøn salat.