-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
Koldskål med rabarberkompot
Alle elsker koldskål! Her får du en ny måde at servere sommerens forfriskende yndlingsspise på. Denne hjemmelavede koldskål serveres nemlig med en skøn rabarberkompot.
4 personer
Ingredienser
- 1 vaniljestang
- 4 æggeblommer
- ½ dl sukker
- 1 usprøjtet citron
- 1 liter kærnemælk
- 2 dl græsk yoghurt
Rabarberkompot:
- 500 g rabarber
- 175 g rørsukker
- 1 spsk. vaniljesukker
- 1 dl vand
Sådan gør du:
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer sammen med sukker og vaniljekorn, til det bliver hvidt og skummende.
- Skyl, og riv skallen fint af citronen, og pisk med i æggesnapsen. Tilsæt kærnemælk og græsk yoghurt. Pisk til en ensartet konsistens.
- Sæt koldskålen på køl, så den er helt kold, når den skal serveres.
- Rabarberkompot: Skyl og skræl rabarber, og skær dem i mindre stykker.
- Kom rabarber i en gryde sammen med rørsukker, vaniljesukker og vand. Kog i 8 min., til rabarberne er møre.
- Afkøl rabarberkompotten, så den er helt kold ved servering.
- Server koldskål med rabarberkompot.