-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Krydrede majskager
4
Ingredienser
- 250 g frosne majs
- 3 æg
- 2 dl mælk
- 3 spsk fuldkornsrismel,boghvedemel eller anden fuldkornstype
- 2 tsk karry
- 2 tsk spidskommen
- 2 tsk gurkemeje
- ½ tsk cayennepeber
- 2 fed hvidløg
- havsalt
- økologisk smør til stegning.
Sådan gør du
- Kog majsene i letsaltet vand i nogle minutter eller som anvist på posen. Kom alle ingredienser i en blender, og kør til du har en fin masse.
- Varm en pande op med smør, kom dejen på panden som små kager og bag dem i ca. 2 min. på hver side.