-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Lav din egen rabarbersalsa
Sød og stærk på samme tid. Brug den krydrede salsa til sommerens grillede kød eller sammen med en god pate på et stykke ristet brød.
1 finthakket løg
1 spsk. olivenolie
4 stilke rabarber, hakkede
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. mørk rom
2 tsk. flydende honning
2 fed hvidløg, finthakket
1⁄4 tsk. chiliflager
1 tsk. stødt kardemomme
evt. tørrede frugter som tranebær eller rosiner
Annonse
1. Varm olien i en gryde. Sauter lø- get i et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og bring i kog.
2. Skru ned for varmen, og lad sal- saen simre i 10 min. under låg. Tag gryden af varmen, og lad lå- get blive på i yderligere 5 min. Smag salsaen til, og tilsæt evt. mere honning eller rom.