Makrel med rug og kål
Lækker salat med gode olier fra fisk og nødder.
4
Ingredienser
- 80 g perlerug
 - 2 stk. røget makrel
 - 300 g rødkål
 - 1 håndfuld frisk persille
 - 30 g mandler
 - 30 g cashewnødder
 - 4 spsk olivenolie
 - saften fra 1 lime, gerne økologisk
 - salt og peber
 
Sådan gør du;
- Kog perlebyg efter anvisning på posen.
 - Rens makrellerne, og fjern skind og ben.
 - Snit rødkålen til tynde strimler, og bland salaten af rødkål, friskhakket persille og røget makrel.
 - Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
 - Anret salaten på 4 tallerkener, og top med nødder, salt og peber.
 - Bland olie og limesaft, hæld over og servér.
 - 500 kcal
 - Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank