-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Marcipanromkugler
Børn synes, det er supersjovt at trille romkugler! Disse er tilsat marcipan, dyppet i chokolade og drysset med krymmel.
25 romkugler
Total:30 minutter
Ingredienser
- 100 g marcipan
- 100 g digestive-kiks, knuste
- 1 tsk romessens
- 50 g appelsinmarmelade
- 1 spsk kakaopulver
- lidt flormelis
- 200 g mørk chokolade
- krymmel til pynt
Sådan laver du romkuglerne
- Riv marcipanen, og ælt den med knuste kiks, romessens, marmelade og kakaopulver.
- Tilsæt flormelis, indtil massen er formbar.
- Stil massen på køl i ca. 1 time.
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Form massen til kugler, og vend dem i chokoladen.
- Afdryp, og tril kuglerne i krymmel.
PRØV OGSÅ:Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt