-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Myntecoleslaw med ananas
Ananas og mynte eeelsker hinanden. Også i det søde køkken. Husk, at frugten skal være moden – den skal virkelig dufte af ananas. Vil du give salaten lidt ekstra krudt, kan du enten blande karry eller rosapeber i salaten. Til 4 - 6 personer
Ingredienser
- 1,2 kg moden ananas
- 400 g hvidkål
- ca. 4 spsk friskpresset
- limesaft
- ca. 3 spsk flydende honning
- ¼ tsk rosapeber (eller karry, kan udelades)
- salt
- 1 stort bdt frisk mynte
Sådan gør du:
- Skær top og bund af ananassen. Stil den på højkant og snit skallen af med en skarp kniv oppefra og nedefter. Skær så dybt, at du får de sorte „prikker" nogenlunde med. Skær i kvarter på langs og skær den midterste, seje del væk på alle fire kvarter. Skær resten i ca. 1 x 1 cm store terninger.
- Fjern kålens stok og yderblade og snit kålen helt fint. Bland ananas og kål i en skål.
- Bland en dressing af limesaft, honning, letknust rosapeber eller karry og salt og vend dressingen i salaten. Pil bladene af mynten, skyl og tør dem i en salatslynge.
- Servering: Hak mynten groft lige inden servering og vend den i salaten.
LÆS OGSÅ: Bananmuffins
LÆS OGSÅ: Weekendmenu: hjemmelavet thai-mad