-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Nem dessert: bagte rabarber med råcreme
MUMS - det er rabarbertid! Brug forårets fine og syrligestængler til en skøn dessert serveret med sød råcreme.
BAGTE RABARBER MED RÅCREME
Tid: ca. 25 minutter plus bagetid.
(4 pers.)
Bagte rabarber:
500 g rensede rabarber
150 g lyst rørsukker
Råcreme:
1 vaniljestang
1 bæger pasteuriserede æggeblommer, 2 stk.
1 spsk. flormelis
Annonse
2 dl cremefraiche, 18 %
1.
Skær rabarberne i små stykker á ca. 1 cm. Vend rabarber med sukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.
2.
Bag rabarberne i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter. Afkøl dem.
3.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen til en luftig masse. Vend forsigtig cremefraiche heri.
4.
Fordel rabarberne med saft i fire glas og server med råcreme.
