-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Omelet med skinke og spinat
Lav en nem omelet med skinke, gedeost og spinat, og server den med godt brød til. Så lover vi der er ingen der går sultne i seng..
OMELET MED SKINKE, GEDEOST OG SPINAT
Prøv den bagte omelet med parmaskinke, gedeost og babyspinat. Det er nem hverdagsmad og den smager også godt i en kold udgave lagt imellem brødskiver som en sandwich.
Tid: ca. 20 minutter plus bagning.
(4 pers.)
6 æg
2 spsk. cremefraiche
salt og peber
1 løg
1 spsk. olivenolie
100 g babyspinat
70 g parmaskinke, skåret i tern
100 g gedeost, skåret i tern
Tilbehør: groft brød
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg sammen med cremefraiche, salt og peber. Hak løget.
3. Varm olien på en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen. Steg løget et par minutter. Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Tag panden af varmen, og fordel skinke og gedeost jævnt på panden. Hæld æggemassen over, og stil panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen har sat sig, og omeletten er gylden. Server med rugbrød.