-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nemt farsbrød med tranebær
Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:
Farsbrød til 2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 25 min.
- 250 g hakket kalve- og svinekød
- 50 g tranebær (friske eller frosne)
- Brødfars:
- 2-3 skiver lyst brød
- 1 dl mælk
- 1 lille løg
- 1 stilk bladselleri
- 15 g smør timian
- salt og peber
- Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager
Sådan laver du farsbrød
- Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
- Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
- Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
- Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
- Servér med det valgte tilbehør.