-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Omelet med skinke og grøn salat
Denne morgenmad vil holde dig godt mæt indtil frokost og din forbrænding boostes pga. indholdet af æg og kød.
1
Ingredienser
- 29 gram protein
- 400 kcal pr. portion
- 2 stk æg
- 1 spsk piskefløde
- salt og peber
- 50 g mager kød f.eks. skinkepålæg eller kyllingepålæg
- fedtstof til at stege i (kokosolie eller olivenolie)
- ½ fennikel
- 20 g champignon (vælg evt. også andre svampe)
- frisk persille eller timian til pynt
- 2-3 cherrytomater
- 2-3 valnødder
- 1 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
- salt og peber (f.eks. rosa peber).
- 1/ Lav en omelet af sammenpisket æg, fløde, salt og peber.
- 2/ Riv eller skær skinken i stykker.
- 3/ Kom fedtstof på panden.
- 4/ Tilsæt æggestanden på panden og rør lidt i den. Kom skinken på og lad omeletten sætte sig..
- Skru helt ned for varmen og lad omeletten langsom stege færdig. Vend den efter 5-8 minutter.
- 5/ Snit fennikel meget tyndt og skær champignon i skiver. Hak timian og bland det med fennikel.
- 6/ Pynt med salaten ovenpå den færdige omelet. Tilsæt olien og pynt med tomat og valnød.
PRØV OGSÅ: Grøn salat med sennepsvinaigrette