1 bouillon = 3 nemme og sunde supper: Få opskrifterne
SPONSORERET indhold

1 bouillon = 3 nemme og sunde supper: Få opskrifterne her

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Har du ikke tid til at lave suppe fra bunden? Glæd dig, her er tre sunde og nærende supper, du kan lave i en fart. For med en god bouillon kan du nemt og hurtigt lave en lækker suppe. Her får du 3 gode bud på hurtige og sunde supper til en travl dag. Få opskrifterne på en let tomatsuppe med sprød basilikum, lækker grøn suppe med ærter og en skøn karrysuppe med kylling og koriander. Velbekomme!

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
31. aug. 2021 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Tomatsuppe med sprød basilikum

  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 1 laurbærblad
  • 3 store fed knust hvidløg
  • lidt frisk rosmarin
  • 5-6 dl urtebouillon
  • salt, peber
  • en knsp sukker
  • basilikumblade
  • olie til stegning

Grøn suppe med ærter og mynte

  • 2 tsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 snittet bagekartoffel
  • 8-10 dl urtebouillon
  • 1 hovedsalat i kvarter
  • 450 g friske eller frosne ærter
  • 1-2 kviste mynte
  • salt, peber
  • 100 g rejer
  • mynte

Karrysuppe med kylling & koriander

  • 1 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk hakket ingefær
  • ca. 1 liter urtebouillon
  • 250 g fintsnittede grønsager − f.eks gulerødder, løg, spidskål og porrer
  • 250 g fintskåret kyllingebryst
  • salt, peber
  • frisk koriander
  • fintsnittet chili

Sådan laver du de 3 nemme supper:

I opskrifterne har vi brugt Herbamare, som er en økologisk grønsagsbouillon, der har en god smag og er perfekt til supper og saucer.

Tomatsuppe med sprød basilikum

  • Kom alle ingredienserne i en gryde og lad dem simre i ca. ½ time.
  • Blend og smag suppen til med yderligere krydderier.
  • Steg basilikumbladene sprøde i lidt olivenolie og læg dem på køkkenrulle.
  • Anret suppen med de sprøde blade på toppen.
  • 150 kcal pr. portion

Grøn suppe med ærter & mynte

  • Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg og kartoffel heri.
  • Hæld bouillon ved,lad den koge op og tilsæt salat, ærter samt mynte.
  • Lad det hele simre i 15-20 minutter.
  • Blend suppen groft og smag til med salt og peber.
  • Server med rejer og mynte på toppen.
  • 200 kcal pr. portion

Karrysuppe med kylling & koriander

  • Varm olien i en gryde og svits karry og ingefær heri.
  • Tilsæt bouillon og lad det koge op og igennem i ca. 1 min.
  • Læg derefter grønsager og kyllingekød i suppen og lad den simre ca. 8 min.
  • Smag til med salt og peber og server med frisk koriander og chili.
  • 140 kcal pr. portion

Anbefalet til dig