Sådan laver du en frisk ananas-mango-granite
SPONSORERET indhold

Ananas-mango-granite

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Granite er supernemt og virkelig læskende lækkert på en varm sommerdag. Det er afgørende, at ananassen er virkelig moden og sød, da graniteen ellers bliver lidt kedelig i smagen. Lugt til både mango og ananas for at tjekke, at de lugter sødt og aromatisk.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
27. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 stor, moden ananas
1 moden mango
2 dl ananasjuice eller æblemost
1 håndfuld hakket mynte, gerne schweizisk

Sådan laver du

Skær bund og top af ananassen, skær skrællen af, og skær den i mindre stykker. Blend alle ingredienser, indtil konsistensen er som tynd mos.

Hæld massen i en flad beholder, jo større, jo hurtigere fryser graniteen, og jo nemmere er det at skrabe den op med en gaffel før servering. Frys graniteen i mindst 12 timer, gerne et døgn, rør ikke i den undervejs, da den gerne må danne store iskrystaller.

Før servering skrabes overfladen med en gaffel, så den karakteristiske flageagtige granite laves. Servér i afkølede glas eller skåle, og pynt med mynte.

PRØV OGSÅ: Jordbær-rabarbersaft med vaniljestang