Andebryst med æble-bønne-salat
SPONSORERET indhold

Andebryst med æble-bønne-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

2 andebryster, ca. 300 g i alt
4 spsk. teriyakisauce el. sojasauce
salt, peber
Æble-bønne-salat:
3 æbler
300 g grønne bønner
100 g spæd spinat el. rucolasalat
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
25 g mandelflager el. -splitter

  1. Snit andebrystskindet. Vend andebrysterne i teriyakisauce. Krydr kød og skind med salt og peber. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver.
  2. Skær æblerne i tynde både. Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand ca. 6 min. Afdryp dem i en sigte. Skyl og afdryp spinaten godt.
  3. Pisk sennep, olie og æbleeddike sammen, og krydr med salt og peber. Vend spinat, bønner og æbler i. Fordel salaten på et fad. Rist mandelflagerne på en tør pande, og drys dem over. Server salaten til andebrysterne.