Baileys-is
SPONSORERET indhold

Skøn dessert: Hjemmelavet is med Baileys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér denne skønne flødeis med Baileys som afslutning på en lækker middag. Her får du opskriften på en lækker dessert med Baileys - en hjemmelavet is med den skønne chokoladelikør. Se her, hvordan du selv kan lave Baileys-is derhjemme:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
24. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 personer

Ingredienser

100 g mælkechokolade
6 past. æggeblommer (3 bægre)
75 g flormelis
½ l piskefløde
2 dl Baileys

Pynt:
2 dl piskefløde til flødeskum
50 g mørk chokolade
Og gerne friske jordbær

  1. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
  2. Pisk æggeblommer og flormelis skummende.
  3. Pisk fløden til skum.
  4. Rør lidt af æggemassen i chokoladen. Bland resten af æggemassen i, og vend flødeskummet i.
  5. Tilsæt Baileys, og kom isen i en 18-22 cm springform foret med plastfilm.
  6. Frys isen mindst 6 timer.
  7. Pisk fløden til skum, og fordel det over isen. Hak den mørke chokolade, og drys det over.
  8. Pynt evt. med jordbær på toppen.