Baileys-is
Foto: Mikkel Adsbøl

Baileys-is - opskrift fra Hendes Verden

Baileys-is

Servér denne lækre flødeis med Baileys som afslutning på en lækker middag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6-8 personer

100 g mælkechokolade
6 past. æggeblommer (3 bægre)
75 g flormelis
½ l piskefløde
2 dl Baileys
Pynt:
2 dl piskefløde til flødeskum og 50 g mørk chokolade og gerne friske jordbær

  1. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
  2. Pisk æggeblommer og flormelis skummende. Pisk fløden til skum. Rør lidt af æggemassen i chokoladen. Bland resten af æg-gemassen i, og vend flødeskummet i. Tilsæt Baileys, og kom isen i en 18-22 cm springform foret med plastfilm. Frys isen mindst 6 timer.
  3. Pisk fløden til skum, og fordel det over isen. Hak den mørke chokolade, og drys det over. Pynt evt. med jordbær på toppen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert