Boller med valnødder
SPONSORERET indhold

Boller med valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre hjemmebagte grovboller med valnødder. De gode saftige boller er bagt med grahamsmel, så de mætter lidt mere.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
26. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk.

Ingredienser

25 g gær
8 dl lunkent vand el. urtete
3 dl grahamsmel
1 spsk. salt
1 dl olivenolie
150 g valnødder
700 g hvedemel

  1. Opløs gæren i lunkent vand. tilsæt grahamsmel, salt, olie og hakkede valnødder. Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør og ælt dejen grundigt igennem, den må gerne være klistret.
  2. Stil dejen overdækket et lunt sted ca. 1 time, eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
  3. Slå dejen ned, og form den til boller, brug evt. en ske til at lægge dejen på pladen med. læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 10 min.
  4. Bag bollerne ved 250 gr. i ca. 15 min., og lad dem afkøle på rist.