-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Brownies med valnødder
Opskriften er amerikansk, men den hakkede chokolade er en dansk tilføjelse, og den kan sagtens undværes.
ca. 16 firkanter
Ingredienser
- 130 g smør
- 230 g sukker
- 3 æg
- 70 g kakao
- 120 g mel
- 1 1/3 dl mælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- et nip salt
- 75-100 g valnøddekerner
- evt. 100 g grofthakket chokolade, hvid eller mørk
- Smør, vaniljesukker, salt og sukker røres hvidt, æggene tilsættes, og blandingen røres luftig. Kakao og mel sigtes sammen og røres i dejen på skift med mælken. Evt. chokolade tilsættes nu.
- Dejen fyldes i en smurt bradepande (ca. 22 x 30 cm) og drysses med grofthakkede valnødder. Kagen bages ved 170 gr. i 40-45 min. Køles helt af i formen.
- Kagen skæres i passende firkanter inden servering.