
Brownies - opskrift fra HendesVerden
Brownies med valnødder
Opskriften er amerikansk, men den hakkede chokolade er en dansk tilføjelse, og den kan sagtens undværes.
plate
ca. 16 firkanter
Af Karen Hare
Ingredienser
130 g smør
230 g sukker
3 æg
70 g kakao
120 g mel
1 1/3 dl mælk
2 tsk. vaniljesukker
et nip salt
75-100 g valnøddekerner
evt. 100 g grofthakket chokolade, hvid eller mørk
- Smør, vaniljesukker, salt og sukker røres hvidt, æggene tilsættes, og blandingen røres luftig. Kakao og mel sigtes sammen og røres i dejen på skift med mælken. Evt. chokolade tilsættes nu.
- Dejen fyldes i en smurt bradepande (ca. 22 x 30 cm) og drysses med grofthakkede valnødder. Kagen bages ved 170 gr. i 40-45 min. Køles helt af i formen.
- Kagen skæres i passende firkanter inden servering.
Få vores NYHEDSBREV: