-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Butternutsquash med rosmarin og gedeost
Uanset om du skal arrangere en hel julefrokost eller stå for en enkelt ret til sammenskudsgildet, får du her nye ideer til mad med masser af smag, som dur til mange uden at kræve oceaner af tid i køkkenet.
8 personer
Ingredienser
- 2 butternutsquash
- 250 g blød gedeost
- 2 fed hvidløg, revet eller presset
- 1 lille bundt timian,
- grofthakket
- 6 kviste rosmarin, finthakket
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Af Mette Helbæk
- Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Skær butternut- squashene i skiver på ca. ½ cm – skær kun i den ende, hvor du kan lave pæne skiver uden huller i. Gem den ende med kernerne i, og brug den til noget andet. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel gedeosten på skiverne. Rør hvidløg, timian, rosmarin, olivenolie og salt sammen, og dryp ud over græskarskiverne.
- Bag græskarskiverne i ovnen i 20-25 minutter, til osten er let gylden, og græskarrene møre. Dryp lidt mere olivenolie over ved servering.