Cheesecakebrownies
SPONSORERET indhold

Cheesecakebrownies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En overdådig cheesecakebrownie, der både kan serveres som dessert eller til eftermiddagskaffen

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
09. jun. 2019 | Mad | Hendes Verden

Ingredienser

Browniebund:

150 g smør
200 g sukker
200 g hakket mørk chokolade
2 æg
150 g hvedemel
2 spsk. kakaopulver
¼ tsk. salt
½ tsk. bagepulver

Cheesecaketopping:

200 g naturel flødeost
korn af 1 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljeekstrakt
75 g sukker
1½ dl piskefløde
2 æg
75 g hakket hvid chokolade

Sådan gør du

  1. For en firkantet form (20x20 cm) med bagepapir.
  2. Smelt smør og sukker i en gryde. Sukkeret bliver ikke helt opløst. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet.
  3. Pisk et æg i ad gangen. Rør hvedemel, kakao, salt og bagepulver i, og rør dejen jævn.
  4. Kom dejen i formen, og bag browniebunden 10 min. ved 180 gr.
  5. Pisk flødeosten med vaniljekorn og sukker i en skål med en håndmikser, indtil det er blødt.
  6. Kom fløden i, og pisk, til det er tykt og cremet. Pisk æggene i. Vend den hvide chokolade i.
  7. Fordel ostecremen over browniebunden. Bag kagen yderligere 20-25 min.
  8. Afkøl kagen. Stil den tildækket i køleskab 2 timer inden servering.

Anbefalet til dig