-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Chilikylling med tomat, løg, squash og kartofler
3
Ingredienser
- 1 tsk hele korianderfrø
- 1 tsk hel spidskommen
- 1-1½ tsk mellemstærk, knust chili
- ½ tsk karry
- 1 tsk salt
- 1½ spsk olivenolie
- 6-8 kyllingeoverlår
- 1 løg
- 6 blommetomater
- 300 g små kartofler
- 1 squash
- salt og peber
- 1½ dl vand.
- Tilbehør: brød
Sådan gør du
- Rist korianderfrø og spidskommen på en tør pande i 1-2 min. Kom dem i en morter eller en krydderikværn og knus dem groft. Bland korianderfrø, spidskommen, chili, karry og salt sammen med olivenolie og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne på en pande til de er gyldne og sprøde på skindsiden. Tag dem af panden og placer dem på en tallerken.
- Pil og snit løget i både. Halvér tomaterne og rengjorte kartofler. Flæk squashen og skær den i skiver. Bland løg, tomater, kartofler og squash sammen og kom dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, og læg kyllingestykkerne ovenpå grøntsags-kartoffelblandingen. Hæld 1½ dl vand i bunden af fadet og sæt det i ovnen 35-40 min. ved 200 grader til kyllingelårene er gennemstegte og urterne er møre.
- Server brød til retten.
- Tid: 45-50 min