-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Chowder suppe
Chowder er en tyk, fyldig suppe af løg, porre, kartoffel, bladselleri, majs og laks toppet rundhåndet med fintskåret purløg.
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:23 %
- Kulhydrat:57 %
Amerikansk fiskesuppe til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 250 g lakse- eller ørredfilet
- 2 tsk smør
- 2 skiver røget bacon i tern
- 1 hakket løg
- 1 knust fed hvidløg
- 1 snittet porre
- 1 fintsnittet stilk bladselleri
- 2 spsk hvedemel
- salt, friskkværnet peber
- 2 groftrevne bagekartofler (ca. 400 g)
- 1 l minimælk
- 1 dl fløde 9%
- 125 g minimajs i skiver.
- Servering:
- 1 bdt purløg
- 400 g grillet brød.
Sådan laver du chowder
- 1. Tænd ovnen på 200 grader, læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt og peber på og bag den 10-12 minutter, til den er fast.
- 2. Varm smørret og svits bacon, løg, hvidløg, porre og bladselleri heri under omrøring et par minutter.
- 3. Drys mel over, rør om, krydr med salt og peber og tilsæt kartoffel, mælk samt fløde og lad det hele snurre ca. 15 minutter – til kartoflerne er møre.
- 4. Læg minimajsene i og kog yderligere 2 minutter. Tjek krydringen. Pluk fisken i store flager, læg dem i suppen, der serveres med purløgsdrys.