kylling
SPONSORERET indhold

Couscous med tomat og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kom rå blomkål i din blender og lav den fineste grønsagscouscous. Server med ovnbagte tomater og kylling, og du har et måltid med masser af proteiner for få kalorier.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
18. feb. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Ovnbagte tomater:
4 tomater
1 tsk olivenolie
salt og peber
1 lille spsk friske timianblade

Blomkålscouscous:
400 g blomkål
3 stilke bladselleri
1 agurk
1 avokado
1 rødløg
3 spsk frisk citronsaft
1 bundt dild
salt og peber
4 kyllingefileter

Tilbehør: 4 skiver fuldkornsbrød, 200 g

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 150 grader. Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med skærefladen opad. Pensl tomaterne med olie og krydr med salt og peber. Drys timianblade over og bag tomaterne i ca. 45 min.
  2. Del blomkålen i buketter og kom dem i en blender. Blend til en couscous-lignende konsistens.
  3. Skær agurk i skiver og snit bladselleri. Skær avokado i både. Pil løget og skær i tynde både. Hak dilden.
  4. Vend blomkålscouscous med citronsaft, grønsager, løg og dild. Smag salaten til med salt og peber.
  5. Grill kyllingefileterne på en grillpande i ca. 7 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  6. Server kyllingen med blomkålscouscous, bagte tomater og groft brød.

Energi pr. person: 450 kcal, protein 29%, kulhydrat 41%, fedt 30%.