
Cupcakes uden sukker
Brug sødemiddel i stedet for sukker, og undgå cupcakes med indbygget sukkerchok.
Ingredienser
1 æggeblomme
25 g DDV yoghurt
15 g olie (smagsløs)
lidt reven citronskal (økologisk)
citronsaft
45 g mel
lidt vaniljekorn
et nip kardemomme
1 tsk bagepulver
1 æggehvide (pasteuriseret)
25 g Multisød
100 g bær eller frisk frugt
mynte.
Sådan laver du cupcakes:
Pisk æggeblomme, yoghurt, olie, reven citronskal og citronsaft sammen.
Bland mel, vaniljekorn, kardemomme og bagepulver sammen. Vend melblandingen sammen med æggeblandingen.
Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca. 20 minutter.
Lad kagerne køle helt af.
Pisk æggehviden helt stiv med Multisød og kom den i en lille frysepose. Klip et lille hjørne i den ene ende af posen og sprøjt massen ud på kagerne. '
Pynt kagerne med frugt og mynte.