Den super nemme: Kransekagekonfekt med macadamianødder
SPONSORERET indhold

Nem kransekage: Kransekagekonfekt med macadamianødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det behøver slet ikke være så svært, selv at lave kransekage til nytårsaften. Her får du en super nem opskrift på kransekagekonfekt. Har du mod på noget lidt sværere, så se links nederst på siden til nogle lidt mere avancerede opskrifter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
29. dec. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 15 stk.

Ingredienser

1 pose færdig kransekagemasse, 400 g
ca. 15 macadamianødder eller hasselnødder
100 g mælkechokolade

Sådan laver du kransekagekonfekt

  1. Sprøjt kransekagemassen ud i cirkler på 4-5 cm på bagepapir. Kom en nød oven i hver. Stil bagepladen oven på en anden bageplade.
  2. Bag kagerne ved 225 gr. i 6-8 min.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Smør chokolade på kagebundene med en ske.

    PRØV OGSÅ: Champagnemojito
  4. Stil kagerne med chokoladen nedad på husholdningsplastfilm.
  5. Fordel resten af chokoladen over kagerne i striber med en gaffel. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.

 

Anbefalet til dig